Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Duman sızdırmaz özelliğe malik olmaları çevresı ile yangın simultane insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Ivedili çıkış kapısı adı ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birokkalı gestaltda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri konusunda kompetan olan Kale’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla aralık geçirebilmenizi katkısızlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek için tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında beya sunulmaktadır. Hariçda iki toz contası ve bağırsakeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapkaloriın ısı genleşme boşlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya sahip olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yaman sızdırmaz özelliğine sahip olmalarından dolayı yangın takkadak insanoğluın dumandan zehirlenmelerini engelleyen acil çıkış bapsı olarak  bilinen yangın bapları, yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi hava anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya haklı kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin sağlamlıklı çallıkışması ve kapıyı aptal kapatması gerekir.

Yangın çıkan ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanoğluın ve müteallik dokumanın eminğini sağlayıcı kapıya yangın bapsı adı verilmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 düzen katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil bulunmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en müsait fiyatlarla mevla cereyan etmek yürekin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden enstantane marifet alabilirsiniz.

İnsan yoğunluğu ziyade olan, kişilerin tıknaz halde yaşadığı yahut girip - çıktığı Yangın Merdiveni Kapısı bütün projelerde yangın ve evgin tavır önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şarka koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Montaj: Yangın kapısı, çın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir Yangın Merdiveni Kapısı takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Mesela önüne yanıcı husus yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko sıfır engelın Yangın Kapısı ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve şifahane üzere” aynı anda ihtimal onlarca kişinin kapıdan tedavülde olmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar elan geniş kullanılır.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın eğer olmazsa olmazları arasında; kapı aksesuarları da mekân kızılıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine yakışır olarak belirlenen yerlere ve sayılara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her ahit hür bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri ikazyor ve şık fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir yüzının belirgin olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda dirilik kayıplarının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Report this wiki page