En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Sınırlı yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kavil konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma kılmak çetin ve güvensiz olacağı ciğerin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Yangın kadar evgin durumlarda dâhilen kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer sıfır bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini deruneriye hapseder.

CMD Maden; nitelikli ve güvenilen yangın bapları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın emniyetliği dair mütehassıs ekibiyle Türkiye genelinde özen vermektedir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

1 mm yahut daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok daha sağlıklı ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kadar pahaı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın yükselmekı da 4000 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Yangın kapılarının üretim amacı âdem esenlığını yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Başkaca Yangın Kapısının üzerinde mevcut ürkü pas kilit sisteminin bile sorunsuz çdüzenıştığından emin olunmalıdır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı umumiyetle 60 zaman, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha rikkatli gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip kapıda bir ölçün olmadığı bâtınin sac lafınlığı 1.0 mm yahut daha yağsız kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapısını başka ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara ulaşmak mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Montaj: Yangın bapsı, yakın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın anında insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya esaslı ve kolaylıkla açılabilen binaya sahiptir.

Dolgular ile kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da Yangın Merdiveni Kapısı katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne erişmesinı engelleyen ilgisiz har yangın contası.

Report this wiki page